Menu Sluiten

3d Ontwerp Op Maat

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: 3d Printing – 3d Metaalprinten – 3d Metaalprinten Titanium – 3d Metaalprinten Aluminium – Additive Manufacturing – 

Wenst u meer info over 3d ontwerp op maat kijk dan vlug op https://raytech.be | 3d Ontwerp Op Maat

Printing | Machinebouw | Laser | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

3d ontwerp op maat

en nl fr trispira diensten tekenen ontwerpen visualisatie cordinatie portfolio wie is trispira contact technisch tekenen ontwerpen freelance d cad tekenaar visualisatie en projectcordinatie voor technische en artistieke sector. Ervaring solidworks sinds prev next visualisatie fotorealistische weergaves en interactieve presentaties voor industrile en marketingdoeleinden in technische sector of voor portfolio of ontwerpdossier in artistieke sector prev next cordinatie cordinatie van technische en artistieke projecten opvolging van onderaannemers van montage en installatie tot oplevering binnen de gestelde deadline … Prev next solidworks d cad tekenen ontwerpen visualisatie en cordinatie voor technische en artistieke sector trispira bvba werd gecreerd door frdric nannan freelance d cad tekenaar sinds werkzaam met het tekenpakket solidworks d cad voor tekenen en rendering 3d ontwerp op maat zijn zeer gegeerd Zijn focus ligt op de technische ondersteuning bij engineering artistieke en culturele projecten. Hij combineert zijn ervaring in de technische industrie met een uitgesproken passie v.

nl fr over ons diensten realisaties home vacatures contact diensten ontwerp in d naar overzicht ontwerp volledig uitgewerkt in d vooraleer we als industriebouwer in ons atelier of op de werf aan de slag gaan tekenen we uw nieuw bedrijfsgebouw volledig uit in d. Dit onderdeel van de ontwerpfase geeft u de kans om al in de ontwerpfase virtueel door uw nieuwe bedrijfsgebouw te wandelen. Op die manier krijgt u een perfect beeld van de toekomstige ruimtelijke indeling van uw bedrijfsgebouw. Deze aanpak leidt voor elk project tot gerichte functionele bijsturingen die een grote meerwaarde betekenen voor het eindresultaat. Ontwerp en technische engineering ook het uitwerken van een voorontwerp in d gebeurt door onze eigen inhouse studiedienst. Deze studiedienst biedt een totaaloplossing inzake ontwerp en technische engineering voor uw nieuwe bedrijfsgebouw. Na goedkeuring van het finale ontwerp in d start onze studiedienst met de verdere technische en bouwkundige uitwerking Een keuze maken in 3d ontwerp op maat Ontwerp kritisch evalu.

Berichtgeving over 3d ontwerp op maat

skip to navigation overslaan en naar de inhoud gaan corona virus meer informatie home faq onze werkwijze formules gillenia plannenpakket gillenia is gecertificieerd terradec plaatser onze tuinen realisaties videos d plannen voor amp na werven toekomstige werven drone opnames contact evenementen in de kijker formules gillenia plannenpakket gillenia is gecertificieerd terradec plaatser gillenia plannenpakket het gilleniaplannenpakket bestaat uit een uitgebreide voorbespreking met onze tuinarchitectzaakvoerder jan vanden bossche. De opmaak en voorstelling van drie verschillende voorontwerpen volledig in kleur en heel overzichtelijk uitgewerkt met ons nieuw computertekenprogramma. Onze voorontwerpen zijn bovendien vergezeld van opgekleurde plannen op kalk. Optioneel kunnen er d plannen gemaakt worden welke een zeer realistich beeld geven van hoe de tuin er gaat uitzienklik hier voor voorbeelden. Een eerste herwerking van het door u gekozen voorontwerp o.