Menu Sluiten

Brochures Rillen

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over brochures rillen kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Brochures Rillen

Design | Printing | Displays | Reclame | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brochures rillen

cartim home drukkerij afwerking over ons nieuws contact vacatures webshop nl fr cartim home drukkerij afwerking over ons nieuws contact vacatures webshop drukkerij afwerking cartim print sterk in geniete en garenloze brochures magazines en catalogen drukken snijden lamineren rillen vouwen nieten en garenloos binden … De integrale productie van druk tem afwerking gebeurt intern. Gestandaardiseerde drukwerkproducten in meer dan miljoen varianten via de webshop met directe resellerprijzen waar u als grafische doorverkoper nog op kan verdienen. Alle niet gestandaardiseerde grafische producten via offertevraag aan onze calculators brochures rillen passend voor uw onderneming Onze webshop webshop exclusief voor de professionele doorverkoper van drukwerk uw drukwerk slimmer bekeken dankzij cartim print s nieuwe webshop van al uw drukwerk aanvragen direct online beschikbaar. Brochures gelijmd en geniet met of zonder flappen diverse veredeling pms kleuren boorgaten…. Plano bruto couponsvoor uw drukwerk. Zowelcovers en bi.

copy afwerking nieten plooien en nieten inringen inlijmen voud plooi rillen scheurlijnen snijden op maat lamineren afwerking een goed product is pas klaar als het netjes is afgewerkt. Naast het kopieumlren en reproduceren van uw originelen werken we uw product dan ook graag netjes af. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de afwerkingsmogelijkheden nieten simpele en goedkope afwerking voor bundels. nietje linksboven of maal geniet aan de linkerzijde of bovenzijde. Top plooien en of nieten magazinemodus budgetvriendelijke methode om een magazine te maken Ons aanbod van brochures rillen Ideaal voor handleidingen of brochures al dan niet met nietje voor de bruikbaarheid. maal geniet in het midden en toegeplooid. Vanwege het bijsnijden zijn alle mogelijke afmetingen mogelijk binnen het a formaat. Top inringen wij bieden zowel de plastiek als metale ringen aan. Ideaal voor eindwerken en veel gebruikte cursussen grote voordeel dat de bundel mooi openplooid. De metalen ringen zijn no.

Berichtgeving over Brochures rillen

drukkerij bart van de poele bvba voor offset beschikken wij over een tweekleurenpers heidelberg speedmaster. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid gamma afwerkingsmachines rillen stansen vouwen nummeren boren nieten plastificeren inbinden … Speciaal voor het afwerken van brochures hebben wij een verzamelmachine die zowel niet als schoonsnijdt. alle troeven in huis reclamedrukwerk briefhoofden visitekaartjes enveloppen brochures flyers affiches kalenders … .