Menu Sluiten

Planafdruk

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Dé specialist in kantoor-, teken – en meetmateriaal

Repro is een dynamisch familiebedrijf, dat zich in België wil profileren als dé specialist in kantoor-, teken – en meetmateriaal met een winkel en copyshop te Merksem. Hierin biedt Repro een breed en diep assortiment aan zowel particulieren als B-to-B klanten, waarbij we onze klantgerichte service & professionele kennis hoog in het vaandel dragen.

U kan bij ons terecht voor advies en aankoop van teken- en kantoormateriaal en meetbenodigdheden. Onze copyshop staat bekend voor zijn snelle productie.

Kantoor

Teken en plan

Meetgerief

Copyshop

Afhalen in de winkel
Wist u dat u al uw aankopen ook kan komen afhalen in onze winkel te Schilde? U betaalt dan geen leveringskosten en wij hebben meer dan 90% van de bestelde goederen binnen 1 à 2 dagen bij ons in de winkel als deze niet op voorraad is.

00235980023598

Meer info

tags: Labels Printen – Lettertapes – Zelf Labels Maken – Zelf Labels Printen – Bpost Label Maken – 

Wenst u meer info over planafdruk kijk dan vlug op https://www.repro.be | Planafdruk

Scanning | Luchtreiniging | Tekenen | Printing | Teken En Plan | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Planafdruk

home digitaal printen kopiren groot formaat planafdruk offset drukwerk geboorte communie huwelijk contact home digitaal printen kopiren groot formaat planafdruk offset drukwerk geboorte communie huwelijk contact groot formaat amp planafdruk groot formaat uw bestand op groot formaat printen voor zowel zwartwit als kleurenprint kunnen wij printen op verschillende papierformaten. Ook printen op fotopapier en canvas behoort tot onze mogelijkheden. Planafdruk professional of particulier wij plotten uw plannen digitaal en leveren de beste kwaliteit inclusief schoonsnijden en plooien. Kopie service bv grote hulststraat tielt t planafdruk prijs aanvragen f. e. Infokopieservicetielt.be btw be.. Privacy policy cookie policy disclaimer .

milieu waarom cockaert home t e infocockaert.com drukkerij copycenter planafdruk plotservice school en kantoor aanlevertips pasfoto s openingsuren deel deze pagina webshop planafdruk plotservice planafdruk ndash plotservice aan de basis van elke werf ligt een degelijk plan en hoewel ze vaak digitaal circuleren blijft in de laatste fase een planafdruk meestal onontbeerlijk. Groot formaat printen kan enkel met een plotter en deze zijn niet bepaald dik gezaaid. Geen nood cockaert te lier antwerpen is prima uitgerust voor al uw planafdruk opdrachten. Onze planafdruk systemen plotten in een handomdraai uw plannen tot zelfs groter dan a. Groot formaat printen doen wij aan de lopende band en aan de lopende meter. Nieuwe hp pagewide xl productie plotter om plannen aan de hoogste kwaliteit en in een record tempo te kunnen plotten investeerden wij recent in een pagewide xl plotter. Deze hp machine is uitgerust met vaste printkoppen voorzien van verschillende r.

Kennisgeving over Planafdruk

home digitale drukkerij groot formaat stickers amp banners afwerking nieuws hulp amp tips privacy policy contact hulp tips om pdfbestanden voor te bereiden te printen en af te werken contacteer ons nu terug pdf documenten sla je bestanden altijd op als een pdf document office documenten zoals word hebben de eigenschap lettertypes of layout wijzigingen aan te brengen wanneer je deze opent op een ander computer dan waarop je ze hebt ontworpen. Je kan dit makkelijk doen door te kiezen voor document opslaan als of door het te exporteren al naargelang de software die je gebruikt het nut van planafdruk Bij het gebruik van adobe software zoals photoshop of illustrator is er ook de mogelijkheid om de gebruikte lettertypes fonts aan het pdf document toe te voegen hiermee vermijd je wijzigingen aan lettertypes die niet door onze printer zijn gekend in andere lettertypes of rare tekens..