Menu Sluiten

Uitnodigingen

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over uitnodigingen kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Uitnodigingen

Printing | Displays | Design | Promotie Materiaal | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Uitnodigingen

contact wij zijn u graag van dienst van maandag tot vrijdag van . Tot . Uur zaterdag enkel op afspraak van . Tot . Uur winter holidays van tot en met handley bvba brusselsesteenweg jezuseik overijse parking achter het gebouw uitnodigingen zijn zeer gewild Phone email handleyhandley.be en fr nl drukkerij home over ons druktechnieken van typografie tot digitale druk gravuurdruk blinddruk relifdruk foliedruk letterpress ontwerpen papierwaren huwelijk geboorte uitnodigingen wensen varia corporate drukkerij home over ons druktechnieken van typografie tot digitale druk gravuurdruk blinddruk relifdruk foliedruk letterpress ontwerpen papierwaren huwelijk geboorte uitnodigingen wensen varia corporate hoofdstuk .

ik heb een vraag over expodroom expodroom ga naar naar inhoud expodroom waarmee kunnen we jou helpen zoeken sluiten menu menu sluiten hoe geraak ik in de expodroom hoe verloopt mijn vaccinatie ik heb een vraag ik wil vrijwilliger worden info voor huisartsen craxs en directieleden media en publicaties neem contact op vaccinatieteller wanneer word ik gevaccineerd zij laten zich vaccineren meest gezocht a tot z home ik heb een vraag ik heb een vraag over expodroom inhoud mobiliteit uitnodiging en afspraak werking van het vaccinatiecentrum praktische organisatie van de vaccinatie thuisvaccinatie toegankelijkheid vrijwilligers zorgverleners mobiliteit waar ligt vaccinatiecentrum expodroom hoe bereik ik de expodroom met de auto welk gpsadres gebruik ik voor vaccinatiecentrum expodroom waar kan ik parkeren hoe bereik ik de expodroom met de fiets hoe bereik ik de expodroom met het openbaar vervoer is het openbaar vervoer van en naar de vaccinatiecentra veilig loop ik risico op besmetting als ik de bus neem kan ik gebruik maken van de minder mobielen centrale voor .

De discipline van Uitnodigingen

resultaten voor uitnodiging themafeest magento verhuur persoons partytent huur party wordpress tentenverhuur sex uitnodiging themafeest kleedje zeeuwsvlaanderen uitnodiging themafeest kleding voor themafeesten kerst themafeest jaren themafeest onderwater themafeest themafeest camping amerikaans themafeest themafeest disco een feest met de nodige originaliteit animatie en decoratie prijzen gaan van voor een simpel model tot voor de luxealbums met plexy covers en highgrade fotopapier heb je belangstelling in uitnodigingen Wat we aanbieden. huwelijksreportages dag en of avond. Eventfotografie events concerten seminaries. dankkaartjes dezelfde avond nog klaar indien gewenst. Projectie van de beste fotos tijdens uw feest hdprojector wordt door ons voorzien. Voor meer info aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto s van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlak.