Menu Sluiten

Lamineren

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over lamineren kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Lamineren

Displays | Promotie Materiaal | Design | Printing | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lamineren

nl en fr contact chromaluxe afdrukken andere diensten scans lamineren bescherming inkaderen geschenken foto s doorsturen winkel nl en fr contact chromaluxe afdrukken andere diensten scans lamineren bescherming inkaderen geschenken foto s doorsturen winkel lamineren van afdrukken op onbuigzame dragers lamineren van afdrukken op onbuigzame dragers lamineren zorgt voor extra stevigheid en geeft u de mogelijkheid om de afdrukken van uw foto s op te hangen. Dibond de geknipte drager ideaal voor een verzorgde en professioneel ogende presentatie dibond is een sandwichpaneel dat bestaat uit aparte aluminiumlagen met polyethyleen ertussen. Het stevige en onbuigzame materiaal is bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen. Kan zonder kader worden opgehangen dankzij de plaatsing van aluminium p.

multifoil linqtapes antidusttape english franais nederlands call or send us an email home producten mogelijkheden coating contact varitape is expert op het gebied van tape stansen snijden en lamineren varitape beschikt over jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van zelfklevende tapes. Wij zijn specialist op het gebied van tapes en kunnen gemakkelijk een op maat gemaakte oplossing bieden aan klanten lamineren zijn in trek Als fabrikant van diverse soorten tapes beschikken wij ook over stansmachines die het stansen van plakband en kleefband mogelijk maken belangstelling in de prijs van lamineren Varitape beschikt over verschillende roterende en vlakstansmogelijkheden. Een stansmachine heeft een snelheid tot meter per minuut en kan dus ontzettend veel tape stansen in een korte tijd. Varitape is in staat o.

Bericht over Lamineren

inbinden en lamineren home onze diensten papierdruk textiel bedrukking catalogus ontwerp kaartjes stickers en lazer inbinden en lamineren sublimatie gelegenheidsdrukwerk wanddecoratie contact home onze diensten papierdruk textiel bedrukking catalogus ontwerp kaartjes stickers en lazer inbinden en lamineren sublimatie gelegenheidsdrukwerk wanddecoratie contact inbinden en lamineren inbinden wil u snel uw eindwerk of andere documenten laten inbinden bij drukal kan dat wij vragen maximum een halve werkdag voor het inbinden van uw werken. Vaak zelfs onmiddellijk wij kunnen inbinden met harde kaft plastiek of karton gelijmd of met plastieken ringen. Lamineren we kunnen van een standaard visitekaartje tot een a formaat lamineren. Deze zijn van hoge kwaliteit en is op minuten gedaan. Als u nog verder vragen heeft over het lamineren mag u ons altijd contacteren of eens langskomen. Contact us sintrochusstraat halle drukal.hallegmail.com tel follow us drukal digitale drukkerij drukal halle drukal halle profile druk op alle formaten en op bijna elke soort textiel. Ook ont.