Menu Sluiten

Mailings Rillen

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Printing – Printing Op Maat – Drukkerij – Printing Van Ontwerpen – Particuliere Printing – 

Wenst u meer info over mailings rillen kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Mailings Rillen

Design | Printing | Reclame | Promotie Materiaal | Displays | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mailings rillen

overslaan en naar de algemene inhoud gaan nederlandsenglishfranais portal ftp server vacatures contact over ons producten en diensten hoe aanleveren offerte aanvragen u bevindt zich hier home producten en diensten nabewerking papierkeuze druktechnieken prepress nabewerking logistiek webtoprint producten specials nabewerking winkelpakketten formaten van klein tot groot diversificatie van items gesorteerd op winkelroute levering conform klantenwens mailings gepersonaliseerd geseald met of zonder bijsluiter kleine tot grote oplages mogelijk mailings rillen kostenraming bezorging bij carrier verpakkingen klantspecifieke verpakkingen standaard verpakkingen sealen bundelen labelen sealen boren perforeren in onze afdeling nabewerking zijn verschillende nabewerkingsmethoden.

contact contacteer ons maak een afspraak offerte aanvragen vacatures portfolio diensten ontwerp studio offset drukwerk digitaal drukwerk letterpress afwerking bedrijfsdrukwerk gelegenheidsdrukwerk horecadrukwerk over ons plek amp pedaal in de pers home in de wereld van plek amp pedaal draait alles rond kwaliteit en afwerking wie de lat niet hoog genoeg legt loopt er al gauw zelf onderdoor en dat is nooit de bedoeling bij plek amp pedaal. We zijn streng voor onszelf. Alleen het beste drukwerk met de beste afwerking is in onze ogen goed genoeg. Beloftes qua timing prijsopgave … Zijn er om na te komen. Aan kwaliteit mag dan wel een prijskaartje hangen onze calculaties en offertes zijn altijd heel prijsbewust opgemaakt. Je betaalt te allen tijde een eerlijke prijskwaliteitverhouding De verscheidenheid van mailings rillen Een dergelijke aanpak staat uiteraard .

Gegevens over Mailings rillen

menu home aanbod gelegenheidsdrukwerk aanleveren bestanden aanleveren personalisatie met adressen ontwerp webshop over ons contact milieu demo filmpjes over ons betrouwbaar wij zijn vooral fier op ons modern en uitgebreid machinepark met de nieuwste technologie waardoor mooi drukwerk met uiteenlopende afwerkingstechnieken en drukwerkveredeling mogelijk zijn. Zelfs collegadrukkers doen hiervoor beroep op ons. Dit laat ons toe om ook de technisch ingewikkelde opdrachten intern te verzorgen zonder hulp van andere firma s wat de kwaliteit en vooral de leversnelheid bevordert. En dit al meer dan jaar lang. De mensen onze medewerkers die elk op zijn of haar domein over de nodige ervaring beschikken n zich regelmatig bijscholen staan garan.